Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009


Σε "ενεργειακή ομηρία" φαίνεται ότι οδηγείται και η χώρα μας μετά την γνωστή διαμάχη της Gazprom με την Ουκρανία (Naftogaz) για την τιμολόγηση του φυσικού αερίου.

Τα γνωστά αυτά γεγονότα έφεραν το όνομα της Ρεβυθούσας ξανά στο προσκήνιο προβάλλοντας το "σωτήριο" έργο που έχει γίνει στη Ρεβυθούσα!... Σχόλια έγιναν στα τοπικά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης εστιάζοντας στην αδικία της μη καταβολής των χρηματικών ανταποδοτικών τελών στα Μέγαρα.

Το ερώτημα όμως παραμένει: αυτή η περιβαλλοντική καταστροφή που έγινε στην περιοχή μας με την κατασκευή αυτής της μονάδας στο νησί, "άξιζε τον κόπο";

διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κι ενώ όλα φαίνονται ακίνητα κι ενώ είναι σίγουρο πως και το ίντερνετ έχει μπει εδώ και και καιρό υπό επιτήρηση και σκέφτεται κανείς πως το παιχνίδι είναι μάλλον καθορισμένο και οι διαμαρτυρίες είναι επιτρεπόμενες εκτονώσεις, διαβάζοντας τα άρθρα και παρακολουθώντας τις εκδηλώσεις για την Κούνεβα νιώθω μια βαθιά χαρά και ικανοποίηση. Παρ' όλα τα αρνητικά και απαισιόδοξα υπάρχει ένα μοναπάτι που από αιώνες περπατιέται σταθερά από οδοιπόρους γεμάτους οράματα, δύναμη χαρά και αγάπη. Οι άνθρωποι πολλές φορές μπορούν να είναι καταπληκτικοί...Αρκεί να βρίσκυμε πάντα τρόπους παρέμβασης, αρκεί να μη μας γίνει συνήθεια η διαμαρτυρία μόνο μέσω του ιντερνετ.Χρειάζεται να είμαστε σε επιφυλακή με τους ίδιους τους ευατούς μας γιατί έχουμε τη διάθεση να βολευόμαστε στα ήδη γνωστά και τα καινούργια να τα φοβόμαστε λίγο..

Ανώνυμος είπε...

Κι ενώ όλα φαίνονται ακίνητα κι ενώ είναι σίγουρο πως και το ίντερνετ έχει μπει εδώ και και καιρό υπό επιτήρηση και σκέφτεται κανείς πως το παιχνίδι είναι μάλλον καθορισμένο και οι διαμαρτυρίες είναι επιτρεπόμενες εκτονώσεις, διαβάζοντας τα άρθρα και παρακολουθώντας τις εκδηλώσεις για την Κούνεβα νιώθω μια βαθιά χαρά και ικανοποίηση. Παρ' όλα τα αρνητικά και απαισιόδοξα υπάρχει ένα μοναπάτι που από αιώνες περπατιέται σταθερά από οδοιπόρους γεμάτους οράματα, δύναμη χαρά και αγάπη. Οι άνθρωποι πολλές φορές μπορούν να είναι καταπληκτικοί...Αρκεί να βρίσκουμε πάντα τρόπους παρέμβασης, αρκεί να μη μας γίνει συνήθεια η διαμαρτυρία μόνο μέσω του ιντερνετ.Χρειάζεται να είμαστε σε επιφυλακή με τους ίδιους τους ευατούς μας γιατί έχουμε τη διάθεση να βολευόμαστε στα ήδη γνωστά και τα καινούργια να τα φοβόμαστε λίγο..

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά γιατί δεν εμφανίζεται η "φωτογραφία " του βάκιλου;

Ανώνυμος είπε...

ίσως έχει πρόβλημα η σύνδεση σου

Χωρίς παρεξήγηση..

1.Κάθε ανάρτηση του blog εκφράζει μονάχα τον αρθρογράφο της_
2.Κάθε ιστορική αναφορά που παρατίθεται στο blog εχθρεύεται τις διαδρομές του πατριωτικού σπαραγμόύ ή της υπερηφάνειας._

.
Powered By Blogger