Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ

5:10 ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ‘ΡΕΣΑΛΤΟ’ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ. ΠΡΟΣΑΓΟΝΤΑΙ 21 ΑΤΟΜΑ.


7:00 ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 100 ΑΤΟΜΩΝ. 3 ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΑΓΟΝΤΑΙ. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΩΣ ΜΟΧΛΟ ΠΙΕΣΗΣ.


10:30 ΤΑ ΜΑΤ, ΥΠΟ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΕΡΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΑΝΟΧΗΣ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. 41 ΑΤΟΜΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΛΟΥΒΕΣ.


ENANΤΙΑ ΣΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ ΠΟΓΚΡΟΜ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΑΝ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.


ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ



άτομα από Βάκιλο


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παρατηρήσεις επί των δήθεν «ευρημάτων» στο αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Ρεσάλτο στο Κερατσίνι:

1. Η χειροβομβίδα κρότου λάμψης είναι προσθήκη της αστυνομίας ένεκα της φτώχιας των λοιπών ευρήματα. Ενδεικτικά το εύρημα αυτό δεν συμπεριλαμβανόταν στην αρχική ανακοίνωση της αστυνομίας, πράγμα αδιανόητο εάν αναλογιστεί κανείς το μέγεθος του ευρήματος. Η προσθήκη έγινε αργότερα στην αρχική ανακοίνωση. Αντίστοιχα διόρθωσαν την παρουσίαση της είδησης τα ΜΜΕ.

2. Ο χώρος που στεγαζόταν το στέκι, δεν είχε κεντρική θέρμανση. Η θέρμανση του χώρου γινόταν με την χρήση μιας σόμπας. Τα δυο μπιτόνια που βρέθηκαν απλά περιείχαν την κηροζίνη για την λειτουργία της σόμπας. Μια οποιαδήποτε απλή εξέταση αποδεικνύει τα αυτονόητα.

3. Και τέλος, καθώς προσπαθούν να μας πείσουν πως η γη είναι επίπεδη, προφανώς και είναι πολύ πιο φτηνό να πίνεις μπύρες με φίλους σου σε ένα χώρο τον οποίον διαμορφώνεις εσύ και οι φίλοι σου πόσο μάλλον, σύντροφοι σου, από το να πηγαίνεις σε καφετέριες και ιδιόκτητα μπαρ. Μια οποιαδήποτε σύγκριση των τιμών πείθει τον οποιονδήποτε!!!

Συγγνώμη για την παράθεση των αυτονόητων.

Όλοι στους δρόμους!

ένας Πειραιώτης

από indymedia

η αρχειοθήκη μας

Χωρίς παρεξήγηση..

1.Κάθε ανάρτηση του blog εκφράζει μονάχα τον αρθρογράφο της_
2.Κάθε ιστορική αναφορά που παρατίθεται στο blog εχθρεύεται τις διαδρομές του πατριωτικού σπαραγμόύ ή της υπερηφάνειας._

.
Powered By Blogger