Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ

Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ



Η οικοδομική ανάπτυξη στη Σαλαμίνα, εκτός από αφόρητη, έχει αρχίσει να γίνεται και μακάβρια. Και τούτο διότι δεν μοιάζει και πολύ φυσιολογικό, στο θεατράκι των Σεληνίων, τα γύρω από τον ΝΟΣ περιτοιχίσματα να είναι χτισμένα με μάρμαρο από ταφόπλακες νεκροταφείων. Σωστά διαβάσατε.


Κάποια από αυτά, μάλιστα, έχουν και επικήδεια επιγραφή του ονόματος του θανόντα, κάτι που προφανώς ξέφυγε από την αντίληψη του εργολάβου και δε το γύρισε από την άλλη πλευρά. Επειδή και η κερδοσκοπία έχει τα όρια της, αναρωτιόμαστε τελικά ποιος και πόσο πλήρωσε το μάρμαρο για τούτη την ανάπλαση;


Όποιος και να το πλήρωσε, το γεγονός παραμένει. Πρόκειται περί πραγματικής σκύλευσης των νεκρών, που στη περίπτωση μας, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ονομάζεται Παύλος, μάλλον ετών 82.


Και σε ρωτάνε, λοιπόν, καημένε Παύλε.

Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα;



Βάκιλος

27/5/09


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά έφαγα τον κόσμο να τα βρώ αυτά, πού είναι;; Δώστε μου ακριβώς την τοποθεσία που πήρατε φωτογραφία τις ταφόπλακες!

Ανώνυμος είπε...

στο τέλος της καμπύλης του νος, αμα ψάξεις λίγο καλύτερα θα τις δεις.

Ανώνυμος είπε...

Ναι παιδιά, το είδα. Ευχαριστώ.

η αρχειοθήκη μας

Χωρίς παρεξήγηση..

1.Κάθε ανάρτηση του blog εκφράζει μονάχα τον αρθρογράφο της_
2.Κάθε ιστορική αναφορά που παρατίθεται στο blog εχθρεύεται τις διαδρομές του πατριωτικού σπαραγμόύ ή της υπερηφάνειας._

.
Powered By Blogger