Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

πόσο κοστίζει μια ζωή;

39χρονος αλλοδαπός ναυτικός, μέλος πληρώματος του Δ/Ξ "ADMIRAL T" σημαίας Παναμά, βρέθηκε εχτές νεκρός μέσα στο εν λόγω πλοίο το οποίο βρισκόταν πλαγιοδετημένο στο ναυπηγείο 'Κορού' στα Αμπελάκια Σαλαμίνας. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά αρνήθηκαν να μας πουν τα αποτελέσματα της εξέτασης με την πρόφαση οτι δεν υπήρχαν τα βιβλία των αποτελεσμάτων κοντά τους και κατά δεύτερον πως έπρεπε να γνωρίζουμε το όνομα του θανόντος. Να θυμίσουμε πως στο συγκεκριμένο ναυπηγείο, συμπτωματικά ίσως, είχε χάσει τη ζωή του το 2003 άλλος ένας ναυτικός 36 χρόνων από τις Φιλιππίνες.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΡΟΣΕΡΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΜΟΥ ΚΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΙΛΑ ...ΜΑ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΚΑΥΜΕΝΗ ΣΕ ΦΙΜΩΣΑΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ... ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ,ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ...ΚΟΥΡΑΓΙΟ Ε.,Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΑΓΩΝΗΣΤΡΙΑ!

ΒΑΚΙΛΟΣ είπε...

για την κατερίνα γκουλιώνη λες;
αλήθεια λες,
παρόλο που βρίσκεσαι σε λάθος ποστ.
καλό της ταξίδι.

η αρχειοθήκη μας

Χωρίς παρεξήγηση..

1.Κάθε ανάρτηση του blog εκφράζει μονάχα τον αρθρογράφο της_
2.Κάθε ιστορική αναφορά που παρατίθεται στο blog εχθρεύεται τις διαδρομές του πατριωτικού σπαραγμόύ ή της υπερηφάνειας._

.
Powered By Blogger