Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ


Τουλάχιστον 20 γυναίκες και παιδιά σκοτώθηκαν σήμερα στο Καράτσι του νοτίου Πακιστάν, όταν ποδοπατήθηκαν και πέθαναν από ασφυξία προσπαθώντας να πάρουν αλεύρι που διανεμόταν δωρεάν από φιλανθρωπική οργάνωση σε τζαμί για το ραμαζάνι, ανακοινώθηκε από αστυνομικές και νοσοκομειακές πηγές.

Παραλάβαμε μέχρι στιγμής τα πτώματα 20 γυναικών και κοριτσιών καθώς και τουλάχιστον 30 τραυματίες", δήλωσε ο Αμίν Χαν, ιατροδικαστής σε νοσοκομείο της οικονομικής πρωτεύουσας του Πακιστάν.
.

2 σχόλια:

Αθηνά είπε...

Άνθρωποι , λαοί που καταδέχονται ελεημοσύνες όσο σκληρό κι ακούγεται είναι αλήθεια ότι θα ποδοπατούν ο ένας τον άλλον...Οι ελεημοσύνες των ισχυρών είναι αφορμή για τέτοια ακριβώς τραγικά περιστατικά.Αν δεν κοιτάξουν μόνοι τους να εναντιωθούν στην εκμετάλευση, στα αφεντικά κάθε είδους ποτέ δε θα τελειώσουν τα βάσανά τους.. Θα μου πεις οι κάτοικοι άλλων χωρών έχουν φτάσει να καθορίζουν μόνοι τους την τύχη τους , να κυβερνώνται άραγε απ' αυτούς που ο λαός αναδεικνύει. Όχι απλώς στις άλλες χώρες το ποδοπάτημα δε γίνεται για το ρύζι και δεν είναι και τόσο φανερό, είναι πιο σκοτεινό πιο υπόγειο. Και η λύση; Το τέλος όλων αυτών; Υπάρχει ακόμα το μέλλον...

Ανώνυμος είπε...

Ναι υπάρχει η εξαθλίωση των πολλών μέχρι να γίνει η εξέγερση ανάγκη και τότε δε θα μιλάμε για πολιτικές και αρώματα, θα μιλάμε για ιστορία.

cto

η αρχειοθήκη μας

Χωρίς παρεξήγηση..

1.Κάθε ανάρτηση του blog εκφράζει μονάχα τον αρθρογράφο της_
2.Κάθε ιστορική αναφορά που παρατίθεται στο blog εχθρεύεται τις διαδρομές του πατριωτικού σπαραγμόύ ή της υπερηφάνειας._

.
Powered By Blogger