Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

Ζήσε το μύθο σου στην Ελλάδα


Δύο νεκροί μετανάστες τυλιγμένοι με κουβέρτες και πεταγμένοι σε χαντάκι δίπλα στο δρόμο εντοπίστηκαν αργά χθες το βράδυ στο Γαλατά Τροιζηνίας. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής θεωρούν ότι πρόκειται για παράνομους μετανάστες, οι οποίοι πέθαναν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ενώ τους μετέφεραν δουλέμποροι, οι οποίοι πέταξαν τις σορούς για να τις ξεφορτωθούν.


O θάνατός τους οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Όπως διαπιστώθηκε από τη νεκροτομή και οι δύο φέρουν βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν από γροθιές και θλον όργανο, πιθανόν ξύλο.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, που ασχολούνται με την υπόθεση, εκτιμούν ότι τα θύματα ήταν λαθρομετανάστες από χώρα της Ασίας και έφθασαν στην Ελλάδα -κατά πληροφορίες- με πλωτό σκάφος, μαζί με άλλα περίπου 30 άτομα, τα οποία αποβιβάστηκαν στην περιοχή του Πόρτο Υδρα.

www.in.gr

Να θυμίσουμε πως το 2007 ο αριθμός των νεκρών μεταναστών στο Αιγαίο είχε φτάσει τους 257. Κι όσο ακόμη μας διοικούν αυτοί που θέλουν μια Ευρώπη - Φρούριο ο αριθμός αυτός όλο και θα αυξάνει και το Αιγαίο θα είναι ένας τόπος που θα ξεβράζει μόνο πτώματα. Αλλά τι μας πειράζει, δεν είχαν ιθαγένεια ελληνική, δεν ήταν χριστιανοί, με το ζόρι ήταν άνθρωποι.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Χωρίς παρεξήγηση..

1.Κάθε ανάρτηση του blog εκφράζει μονάχα τον αρθρογράφο της_
2.Κάθε ιστορική αναφορά που παρατίθεται στο blog εχθρεύεται τις διαδρομές του πατριωτικού σπαραγμόύ ή της υπερηφάνειας._

.
Powered By Blogger